0730_1952

BOGATA PONUDA BAŠĆANSKE JANJETINE

Petak 18.05.2018. – Nedjelja 20.05.2018.

Nadaleko poznata bašćanska janjetina lajtmotiv je gastronomske ponude Crne ovce i moći ćete je kušati u cijelom nizu različitih izvedbi od petka do nedjelje, tijekom trajanja festivala. Pronađite janjetinu po svojem ukusu, pečenu na ražnju, na roštilju, na gulaš, na lešo, kao pljeskavicu ili druge načine u svim ugostiteljskim objektima i na brojnim štandovima. Dobar tek!

KUHARSKI VIŠEBOJ: JANJEĆI KOTLIĆ

Subota 19.05.2018.

Početak: 15:00

Lokacija: Mala riva

Kuhanje janjećeg kotlića vještina je koja zahtjeva strpljenje i umjerenost. Ove će godine žiri Crne ovce biti posebno strog prema kulinarskim pothvatima naših natjecatelja. Već su nabavljene i pomične mjerke kojima će se mjeriti svaka kockica luka i kolutić mrkve. Sigurni smo da će biti fino.

Prijave dvočlanih timova na adresu [email protected], do petka, 11. svibnja 2018. u 17 sati.

kotlicjpg