GORAN BARE & MAJKE

Petak 17.05.2019.
Početak: 22:30

Lokacija: Palada

Goran Bare nije samo crna ovca. On je ultimativna crna ovca, Bare je ajatolah hrvatskog rokenrola, propovjednik ljubavi, grešnosti i iskupljenja. Već gotovo 35 godina, najžešći hrvatski rock sastav pomaže nam da mislimo o svojim grijesima i doživimo uznesenje na njihovim koncertima. Nakon čuvenog albuma “Teške boje“, Goran Bare i Majke su pokorili hrvatsku glazbenu scenu s albumom “Nuspojave“, za koji se već sada govori da će biti najbolji rock album, ali i izdanje godine. Bare i Majke će prvi put nastupiti na Crnoj ovci, gdje će publika imati priliku upoznati se s jednim od najvećih i najpopularnijih umjetnika u Hrvatskoj i regiji. Goran Bare i Majke su the Crna ovca!

goran-bare-majke
pcvc-8

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS

Subota 18.05.2019.

Početak: 21:00

Lokacija: Palada

Crna ovca hvata se Kung Fu Lekcija i zagrijava se u subotu s poznatim hrvatskim pop-rock bendom Pips, Chips & Videoclips, koji žari i pali našom glazbenom scenom već skoro tri desetljeća. Teško je nabrojati sve hitove koje su nam podarili, a u subotnjem repertoaru nas očekuju „Malena“, „Poštar lakog sna“, „Plači“, „Nogomet“ i mnogi drugi.

LET 3 & MARIACHI BEND EL COMBO

Subota 18.05.2019.
Početak: 22:30

Lokacija: Palada

Ljubav između Crne ovce i ovih poznatih ambasadora janjetine odavno je poznata našoj vjernoj publici. Ove godine Let 3 nam se vraća jači nego ikada i to uz, vjerovali ili ne, hrvatski mariachi bend El Combo! Publika će u subotu od 22,30 sati imati jedinstvenu priliku čuti kako zvuči obrada velikog hita Novih Fosila ‘Šuti moj dječače plavi’ na šatrovačkom govoru, uz zvukove mariachi benda.

let3
whiteheads

WHITEHEADS

Petak 17.05.2019.
Početak: 21:00

Lokacija: Palada

Kako zvuče crne ovce s bijelim glavama, poslušajte u petak, 17. 05., s početkom u 21 sat.  Riječka grupa Whiteheads zagrijat će atmosferu s coverima poznatih stranih i domaćih rock bendova. Na nastupu neće nedostajati ni autorskih pjesama, kao što su „Što je bilo“, „Na Badnju večer“ i „Istok Zapad“, koje su zauzele prva mjesta na top listama HR Radio Rijeke i HR Radio Istre.

DJ VOLJEN KORIĆ

Subota 18.05.2019.

Početak: 11:00

Lokacija: Palada

Voljen Korić voli misliti za sebe da je radijski čovjek. Iako više ne radi na radiju. Bez obzira što je neko vrijeme glazbu pratio pišući za Novi List i bavio se diskografijom, radeći za Dallas Records, kaže kako mu je radio zarobio dušu. Od 1999. godine do danas, uz nekoliko prekida i izleta u novinarstvo i diskografiju, radio je za Svid Radio, Radio Trsat, Radio Korzo i Totalni FM te bio glazbeni urednik, voditelj, novinar, autor različitih specijaliziranih emisija, tehničar, ‘station voice’. Isto tako je, kao glazbeni selektor i DJ, radio u mnogim riječkim klubovima i lokalima, kao i na festivalima te ostalim manifestacijama, a crne ovce će zabavljati cijelu subotu od zore, pa dok nam ne padne mrak na oči.

rock-dj
grapevine-babies

GRAPEVINE BABIES

Subota 19.05.2018.
Početak: 19:30

Lokacija: Mrgar

Subotnju svirku započinjemo kvarnerskim mladim snagama. Grapevine babies, ilitiga Djeca loze, prže opaki funk i želja im je da vas, crne ovce, uzbibaju u ritmovima basa i bubnja.

GORAN BARE & MAJKE

Subota 19.05.2018.
Početak: 22:30

Lokacija: Palada

Goran Bare nije samo crna ovca. On je ultimativna crna ovca, Bare je ajatolah hrvatskog rokenrola, propovjednik ljubavi, grešnosti i iskupljenja. Već gotovo 35 godina, najžešći hrvatski rock sastav pomaže nam da mislimo o svojim grijesima i doživimo uznesenje na njihovim koncertima.

bare